ကိုရီးယားလူမျိုး​တွေနဲ့ အတူ​​သောက်တဲ့အခါ သိထားသင့်သည့် အချက်များ

 

ကိုရီးယားလူမျိုး​တွေနဲ့ အတူ​​သောက်တဲ့အခါ သိထားသင့်သည့် အချက်များ

ဆိုဂျူးဆိုတာ ဆန်က​နေ ချက်လုပ်ထားတဲ့ အရက် ဖြစ်ပြီး ကိုရီးယားနိုင်ငံရဲ့ ရိုးရာယဥ်​ကျေးမှု သင်္ကေတတစ်ခု​ပေါ့။ 🍶

Alcohol ပါဝင်မှု ၁၄ က​နေ ၂၀ ရာခိုင်နှုန်းကြားပဲ ရှိတာမို့ ​ဝိုင်းဖွဲ့ပြီး ​ပျော်​ပျော်ပါးပါး ​သောက်လို့​ ရှယ်​​ကောင်း​ပဲ။

အမြည်းက​တော့ ကိုရီးယားစတိုင် ဝက်ဆလပ်​လေးနဲ့ဆို ဂျက်ကြီးတို့ သီချင်းထဲကလို မင်းထက် နိဗ္ဗာန်ကို မလိုချင်ပဲ။ 🥬🥓🥩
.

ဒါကတော့ ဆိုဂျူးအကြောင်းပေါ့ ...

နောက်ထပ် ခဗျားတို့ ဗဟုသုတရ​အောင် ကိုရီးယားလူမျိုး​တွေနဲ့ ဆိုဂျူး​​သောက်တဲ့အခါ သိထားသင့်တာ​တွေ ​ပြောပြမယ်။

ကိုရီးယားအရက်​​သောက်ရင် ကိုရီးယားလို ကျင့်ရတယ်။ ဒါမှ မဒီ​လေး​တွေက အိုပါးဆိုပြီး ​ကြွေကုန်မှာ​ပေါ့။

🎋 ဆိုဂျူးပုလင်းကို မဖွင့်ခင်မှာ ပုလင်းကို လှုပ်ခါ​ပေးရပါမယ်။

🎋 ဆိုဂျူးကို ပုလင်းလိုက် ​မော့တာမျိုး လုံးဝ မလုပ်သင့်ဘူးဗျ။

🎋 ဆိုဂျူး ​သောက်တဲ့အခါ ဖန်ခွက်​သေး​သေး​လေး​တွေနဲ့ ​​​သောက်မှ ဆိုဂျူးအရသာကို အပြည့်အဝ ခံစားရမှာပါ။

🎋 ဆိုဂျူးငှဲ့​ပေးတဲ့အခါ ​လေးစားမှုကို ပြသတဲ့ အ​နေနဲ့ ပုလင်းကို လက်နှစ်ဖက်စလုံးနဲ့ ကိုင်ဖို့ လိုအပ်ပါတယ်။

🎋 ဆိုဂျူး​သောက်တဲ့အခါ မျက်နှာ​လေး ​လွှဲသောက်ပါ။ မျက်နှာချင်းဆိုင် မ​သောက်ရပါဘူး ဒါမှ ယဥ်ကျေးတာတဲ့။

🎋 ကိုယ့်ထက်ကြီးတဲ့သူနဲ့ ခွက်ချင်းတိုက်ရင် Cheers လုပ်ရင် ကိုယ့်ရဲ့ ခွက်​လေးကို သူ့ထက် နည်းနည်း​လေး နှိမ့်ထားရပါမယ်။

🎋 အ​ရေးကြီးဆုံးက​တော့ ခွက်လွတ်​တွေ မရှိ​စေခြင်းက ခဗျားရဲ့ ​စေတနာကို ​ဖော်ပြတယ်တဲ့။ တဖက်ကလူ​သောက်လိုက်တာနဲ့ ​နောက်တခွက် ငှဲ့​ပေးပါတဲ့ဗျ။

ကဲ ဒီအချက်​လေး​တွေ မှတ်ထားပြီး ဆိုဂျူး​သောက်တိုင်း အိုပါးဆန်လိုက်ကြရ​အောင်ဗျာ။

Comments

Popular posts from this blog

Single Malt တွေဘာလို့ ဈေးကြီးသလဲ ?

ဝိုင်သောက်ခြင်းရဲ့ အကျိုးကျေးဇူးများ 🍷🍷

ကမ္ဘာပေါ်မှာ အသောက်အများဆုံး Liquor များ